Op maat gemaakte trouwkaart

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De voorbereidingen kunnen beginnen, alles voor de perfecte bruiloft! Onmisbaar om dit ook op een mooie manier aan te kondigen en het puntje op de i als de trouwkaart helemaal bij jullie en jullie bruiloft past. Ik luister naar jullie wensen en maak het ontwerp precies zoals jullie dat voor jullie zagen.

Opties: save the date kaart, uitnodiging, sluitzegels, labels, accessoires, menukaarten, diner-naamkaartjes.

Kosten ontwerp kaart: vanaf 275 euro
Kosten druk: afhankelijk v/h ontwerp

Foto erop? Je krijgt 10 euro korting op een loveshoot!

Op maat gemaakt geboortekaartje

Als je een kindje krijgt is dat heel speciaal. Je wacht negen maanden op je kindje en als hij/zij er dan eindelijk is wil je dit zo snel mogelijk vertellen. Een geboortekaartje is daar perfect voor. En omdat jouw kindje uniek is verdient hij/zij natuurlijk ook een uniek geboortekaartje.

Het kaartje ontwerp ik geruime tijd voor de uitgerekende datum en als de kaart helemaal naar tevredenheid is bestel ik een proefdruk. Als je kindje er is bestel ik de definitieve kaart dezelfde dag. Als er een foto op de kaart komt gaan we zo snel mogelijk de newbornshoot plannen.

Opties: geboortekaartje, babyborrel/kraamfeest kaartje, sluitzegels, labels, accessoires.

Kosten ontwerp: vanaf 275 euro
Kosten druk: afhankelijk v/h ontwerp

Foto erop? Je krijgt 10 euro korting op een newbornshoot!

Verhuiskaart / uitnodiging

Verhuisd of iets te vieren? Kaarten sturen om dit aan te kondigen of mensen uit te nodigen zijn nog altijd véél leuker dan een whatsappje.

Denk aan een kaart met een leuke foto van het gezin en/of het nieuwe huis (heb je gelijk mooie foto's voor aan de muur), of een mooie uitnodiging waarbij je de jarige in het zonnetje zet.

Kosten ontwerp: vanaf 175 euro
Kosten druk: afhankelijk v/h ontwerp

Huisstijl / logo / website

Wil jij een logo, een huisstijl, een website of dit allemaal? Ik vind het ontzettend leuk om een sterke huisstijl neer te zetten voor jouw bedrijf. We gaan samen onderzoeken welke stijl goed past en hoe we dit zo goed mogelijk kunnen uiten.

Omdat dit natuurlijk om maatwerk vraagt is het niet direct mogelijk hier een prijskaartje aan te hangen. Ik ga graag eens het gesprek aan om te horen wat jouw wensen zijn en wat je belangrijk vindt. Dan kan ik daarna een passende offerte voor je opstellen.

Kosten logo: 390 euro ex. BTW
Kosten huisstijl: op aanvraag
Kosten website: op aanvraag