“Let's make something beautiful”

Een uniek ontwerp op maat

Ontwerpen heb je in alle soorten en maten en aanbod is er meer dan genoeg. Maar toch is de kans groot dat er tussen al die honderden ontwerpen nog steeds niks zit wat écht bij jou past. Soms heb je gewoon precies voor ogen hoe je het wil en kun je dat niet vinden. Of je wilt gewoon graag iets unieks, wat alleen voor jou gemaakt is...

Dit is precies waar ik je mee wil helpen. Ik luister naar jouw wensen of wat je wilt uitstralen en maak een op maat gemaakt ontwerp die alleen jij krijgt en 100% bij jou past.


Bekijk mijn werk

101 mogelijkheden

Er zijn 101 mogelijkheden, omdat ik alles op maat maak. Heb je ideeën en wil je weten of ik dit kan maken? Just ask! Heb je juist nog geen idee, dan gaan we samen inspiratie opdoen en ga ik met mijn eigen inzicht iets moois maken.

Je kunt bij mij terecht voor: save the date kaarten, trouwkaarten, menukaarten, naambordjes, geboortekaartjes, verhuisberichten, uitnodigingen, en ook voor een huisstijl of een website.

Wil je meer weten?   Stuur mij een e-mail

Een passie voor mooi

Hi, ik ben Marloes! Ik heb een passie voor alles wat mooi is. En ‘mooi’ uit zich in zoveel dingen. In de natuur, een mooi hoekje in huis, een inspirerende tekst, mooie foto's, toffe kleding, én natuurlijk in een goed ontwerp. Ik kan er nooit genoeg van krijgen en doe dan ook altijd mijn best om alles zo mooi mogelijk te maken.

In ontwerpen houd ik van less is more, pastel kleuren, goede fonts, mooie witruimte, en een mooi papiersoort. Maar ik vind het vooral belangrijk dat het ontwerp past bij mijn klant.

Meer over mij