Marloes in een paar woorden

Creatief, dromer, ambitieus

Al vanaf mijn 15e heb ik een passie voor fotografie. Het begon bij het fotograferen van een grassprietje, ging verder in een loveshoot voor vrienden en inmiddels is het mijn fulltime werk. Al 7 jaar fotografeer ik bruiloften en dat vind ik nog steeds fantastisch! Naast fotograaf ben ik grafisch vormgever, ik hou er van om mooie en unieke ontwerpen te maken. Het is heerlijk om deze creatieve jobs met elkaar te combineren en zo elke dag te doen wat ik het allerleukst vind!

In mijn foto's houd ik het meest van de liefde die zichtbaar wordt, een fijne sfeer, warme kleuren en mooi licht. En het belangrijkst vind ik dat de mensen er puur opstaan. Ik vind het altijd weer een eer om bij een speciaal moment te mogen zijn en ik zal dan ook mijn uiterste best doen om dit zo mooi mogelijk vast te leggen.

My daily life

Even iets over mij: Ik ben 29 jaar oud en ik woon in het mooie Utrecht. Ik heb een heerlijk appartement in een gerenoveerde fabriek en fiets zo naar het gezellige centrum. Heel fijn! Maar naast de liefde voor de stad ga ik ook heel graag terug naar Drenthe om mijn lieve familie te zien ♡

Ik hou heel erg van lachen, gezelligheid, zonnen aan de kade bij mijn huis, lekker eten, een goed interieur, muziek, knuffelen met mijn kat, mooie kleding, natuur, de liefde, nieuwe dingen (leren), creativiteit, zonnen aan het water bij mijn huis, het gezellige centrum van Utrecht en last but not least: mijn lieve familie.

Let's meet!

Wij zijn helemaal fan.

"Wij beiden zijn niet personen die graag voor de camera staan, maar Marloes maakte dit erg laagdrempelig en uiteindelijk zelfs gezellig! De gehele dag was zo leuk en Marloes heeft daar zeker aan bijgedragen met haar humor en gezelligheid.

Superfotograaf die leuk meedoet met de groep, maar daarbij ook hard werkt en extreem gave foto's maakt. Haar hele stijl en sfeer zijn zo mooi. Wij zijn helemaal fan."

Jeroen & Astrid

Meer lieve woorden

Enthousiast?

Let's date!

Contact opnemen