Marloes truly knows how to capture special moments.

"Marloes truly knows how to capture special moments. I love every single photo of my wedding by her. Sometimes you don’t even notice she’s taking a picture of that particular moment which makes it even more authentic and simply real. And you also see how much effort she puts in making your collection of pictures perfect with a keen eye for details. I highly recommend her"

Henrik & Janine

Lieve Marloes, wat was het superleuk met jou! Op 6 oktober was het dan eindelijk onze grote dag. Een dag waar we ontzettend lang naar hebben uitgekeken. Doordat wij al vaker voor jouw camera hadden gestaan, wisten we al snel dat jij onze fotograaf moest worden! Het contact met Marloes is altijd erg relaxt en makkelijk. Marloes is een prettig persoon om mee te werken, zorgt dat je je enorm op je gemak voelt bij haar en draagt een ongedwongen sfeer met haar mee. Zij wist ons precies zo vast te leggen zoals wij zijn. Haar oog voor detail en kleur zijn super mooi wat perfect bij ons past! Lieve Marloes, bedankt dat jij onze fotograaf was op onze bruiloft!

Zij wist ons precies zo vast te leggen zoals wij zijn.

Onze dankbaarheid is te groot voor woorden.

"Toen wij Marloes' werk zagen wisten we het meteen: zij moest onze fotograaf worden! Haar stijl, de details, de kleuren. We hebben geen moment getwijfeld en wat zijn we daar blij mee! Wat een enorm talent is Marloes! Elk moment is vast gelegd. We beleven onze dag weer helemaal opnieuw als we de foto's terugkijken, plus 100 details die wij zelf niet eens bewust hebben meegemaakt. Op onze trouwdag heeft het de hele ochtend geregend en dat was best even slikken. Marloes bleef ondanks alles heel positief en vond het geweldig. Samen hebben we de regen getrotseerd en geweldige beelden gemaakt! Marloes is een hele positieve en lieve vrouw die perfect weet hoe het moet. Op de dag zelf op de achtergrond aanwezig maar alles tot in de kleinste details vast gelegd! Onze dankbaarheid is te groot voor woorden. Wij raden iedereen Marloes als fotograaf aan want echt, ze is geweldig!"

Thomas & Hanneke

De foto's zijn fantastisch.
Boven verwachting!

Na online onderzoek naar een fotograaf voor ons huwelijk hebben wij voor Marloes gekozen. Bij de kennismaking klikte het gelijk. Marloes heeft naast onze trouwfotografie ook de uitnodigingen en ander drukwerkwerk verzorgd. Marloes begreep snel en goed wat wij graag wilden en heeft onze wensen verwerkt in een prachtig design! Als fotografe stelt Marloes jou op jouw gemak en maakt spontane foto's. Ook van onze gasten hebben wij veel positieve reacties op Marloes gehad! Zo wist Marloes zich op een goede manier tussen de gasten te bewegen om ons huwelijk vast te leggen. Wij zijn héél blij met de fotorapportage!

Wij zijn helemaal fan.

"Wij beiden zijn niet personen die graag voor de camera staan, maar Marloes maakte dit erg laagdrempelig en uiteindelijk zelfs gezellig! De gehele dag was zo leuk en Marloes heeft daar zeker aan bijgedragen met haar humor en gezelligheid.

Superfotograaf die leuk meedoet met de groep, maar daarbij ook hard werkt en extreem gave foto's maakt. Haar hele stijl en sfeer zijn zo mooi. Wij zijn helemaal fan."

Jeroen & Astrid

Enthousiast?


Let's plan a date!

Contact opnemen
STAY IN TOUCH
Marloes van der Linde Photography